Nu har du äntligen chans att spela trummor till dina favoritartister! TRUMHITS 1 tar dig med genom pop- och rockhistorien där du kommer att får möta
allt från klassiska band som the Beatles
och ACDC till modernare artister som Coldplay och Lady Gaga. Tidlösa låtar med massor av roliga trumkomp och fill-ins i varierande svårighetsgrad.

TRUMHITS är ingen vanlig trumbok. Den kommer att lära dig mer än bara olika trumkomp och fill-ins. Genom att spela til låtar utvecklar du gehöret och din musikalitet, och du blir därmed bättre på att se helheten i musiken. Eftersom du hela tiden måste följa musiken kommer du även att bli duktig på att hålla tempot, något som är väldigt viktigt. Förutom pop- och rocklåtar finns här även inslag av jazz, blues och reggae, vilket hjälper dig att bli en mer allsidig trummis.

Boken passar både dig som är nybörjare (oavsett ålder) och dig som har spelat ett tag. TRUMHITS vänder sig även till dig som är aktiv trummis och spelar i band. Då kan du använda noterna för att snabbt lära dig låtar som ni sen kan spela på exempelvis någons fest eller bröllop!

TRUMHITS OCH DESS NOTER
Noter kan se olika ut beroende på hur stor frihet man vill ge den som spelar. I denna bok får du ganska mycket hjälp av noterna då det mesta står utskrivet. Spelar du precis som det står i noterna kommer du med andra ord att komma väldigt nära originalet. När du provat det kan nästa steg vara att du försöker hitta din egen spelstil. Kanske vill du ändra på något komp eller byta ut de fill-ins som står utskrivna. Du behöver inte se noterna som ett facit. Det är ju det som är så fantastiskt med musik, möjligheterna är oändliga!

Nu kör vi!


Notexempel från Trumhits 1